Son Teknolojik Gelişmeler Dijital Gazetemiz D-News'ta!

30 Nisan 2024

detail-image

Son teknoloji ve yeniliklerle dolu dijital gazetemiz D-News yayında! Bu sayımızda Nisan ayının öne çıkan gelişmelerini sizin için özetledik.


Doğuş Teknoloji olarak, dijital dünyanın güvenliğini korumak için siber güvenlik alanında sürekli olarak yeni stratejiler geliştiriyoruz. Bu doğrultuda, 16 Nisan'da Azerbaycan'da gerçekleştirilen Azerbaycan Insurtech Zirvesi'ne katıldık ve siber güvenlik tecrübelerimizi sigorta sektörüyle paylaştık.

Etkinlikte, şirketimizin Teknoloji Operasyonları ve Siber Güvenlikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eray Gözener, siber güvenliğin önemine ve Azerbaycan sigorta sektöründe izlenmesi gereken stratejilere dair önemli ipuçları verdi. Siber tehditlerin önüne geçmek için güçlü ve etkili çözümler geliştirmeye devam ediyoruz.

Genç yeteneklere yönelik Geleceğe Giriş Akademisi çalışmalarımızı da tamamladık. Bu programla 462 öğrenciye 81 farklı konuda 13 online eğitim sunarak geleceğin teknoloji liderlerini yetiştirmeye katkı sağladık.

CDO'muz Özcan Çavuş, A Para'da Teknoloji ve Gelecek programının konuğu oldu. 19 Nisan'da A Para'da yayınlanan Teknoloji ve Gelecek programında Özcan Çavuş, yapay zekâ ve veriye dair sektörü değerlendirirken gelecek dönem öngörülerini de paylaştı.

D-News'ün yeni sayısında, bu önemli gelişmelerin detaylarına ve daha fazlası için tıklayınız!

Paylaş:

Diğer Haberler