Veriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Özcan Çavuş, Verinin İş Dünyasındaki Kritik Rolünü Webrazzi Röportajında Paylaştı.

29 Eylül 2023

detail-image

CDO'muz Özcan Çavuş, Türkiye ve küresel pazarda teknoloji alanında yeni ürünler ve hizmetler geliştiren Doğuş Teknoloji’nin özellikle yazılım çözümleri, robotik süreç otomasyonları, siber güvenlik ve veri analitiği alanlarında öne çıkan çözümlerimizdir.


Çavuş, artık iş dünyasının merkezinde ve geleceğinde yer alan verinin nasıl işlediğini, dijital dönüşümde sektöre ve endüstriye nasıl bir etki sağladığını derinlemesine ele aldı.


Son iki yılda, Doğuş Teknoloji'nin sadece Türkiye değil, aynı zamanda Orta Asya ve Orta Doğu pazarına da açıldığını belirten Çavuş, Dubai'de tamamen veri odaklı bir şirket kurduklarını da ekliyor. Şirket, 450'den fazla çalışana sahip büyük bir Ar-Ge merkezi olarak faaliyet göstermektedir.


Çavuş, pandemi süreciyle birlikte dijitalleşmenin hız kazandığını ve bu bağlamda verinin kritik bir öneme sahip olduğunu vurguluyor. Gelecekte, nesnelerin interneti teknolojilerinin daha da önem kazanacağını düşündüklerini belirtiyor ve şirketlerin veri stratejileri oluşturması gerektiğini vurguluyor.


Röportajın tamamını Webrazzi’de bulabilirsiniz.

Paylaş:

Diğer Haberler