CEO'muz Semih İncedayı, Ekonomist'te İnovasyonu Konuştu

01 Nisan 2024

detail-image

CEO'muz Semih İncedayı, Ekonomist'in bu ayki sayısında yer aldı. Röportajda İncedayı, Doğuş Teknoloji'nin inovasyon kültürünün büyüme hedeflerine katkı sağladığını, liderliğin ve rekabet gücünün inovasyondan geçtiğini belirtti.

 

Semih İncedayı, röportajda şunları söyledi:

 

"Türkiye'de dijitalleşmeye yön veren bir şirket olarak her alanda büyümemizi sürdürüyoruz. Burada en büyük avantajımız; inovasyonu kurumsal DNA'mızda barındırıyor olmamız"

 

"Türkiye'nin en önemli AR-GE merkezlerinden birine sahibiz. Benimsediğimiz inovasyon kültürünü geliştirmek üzere sektöre örnek olan bir AR-GE Yetkinlik Modeli'ni ve AR-GE faaliyetlerini teşvik etmek ve yaygınlaştırmak amacıyla da 'AR-GE Oyunları' gibi bir ödüllendirme sistemi uyguluyoruz. Bu ödül sistemi; projeler, patentler, AR-GE unsurları ve güçlü yayın üretim kapasitesi, AR-GE teşvik programlarına katılım, üniversite iş birlikleri, eğitim süreçlerine katılım, inovasyon performansını destekleyecek tüm faaliyetleri öne çıkarıyor. İnovasyona verdiğimiz önem, AR-GE faaliyetleri, girişimcilik destekleri ile teknoloji alanındaki öncü rolümüzü koruyarak sürdürülebilir büyüme hedeflerine odaklanmaya devam ediyoruz."

 

Ekonomist'in yeni sayısını okuyarak CEO'muz Semih İncedayı'nın önemli açıklamalarının devamına ulaşabilirsiniz.


Paylaş:

Diğer Haberler